lauantai 7. helmikuuta 2015

Yle Areenan Android-ohjelmaan tulossa Chromecast-tuki

Yle ha­ki be­ta­tes­taa­jia Yle Aree­nan Android-oh­jel­man 3-ver­siol­le jos­sa käyt­tö­liit­ty­män uu­dis­tuk­sen li­säk­si tuo­daan vih­doin ja vii­mein Chromecast tu­ki. Tä­tä on odo­tet­tu­kin. Va­li­tet­ta­vas­ti ar­pa­on­ni ei it­sel­le sat­tu­nut vaik­ka liik­keel­lä ai­kai­sin olin­kin, mut­ta ys­tä­väl­lis­ten ih­mis­ten avul­la sain kui­ten­kin kä­sii­ni beta-ver­sion uu­des­ta Aree­na-appsis­ta.

Hyvinhän tuntuu toimivan, vaikka itse olen tosin vasta kokeillut lähinnä siitä, että toimiiko Chromecast. Ja toimiihan se.


Ainoa mistä jo lähetinkin jo palau­tetta, on se että jos ohjel­massa on teksti­tys esim. kuulo­vammai­sille, sitä ei voi valita käyt­töön, eli teksti­tystä ei tule. Itsellä ei kuulo­vammaa onneksi ole, mutta olen huomannut että joissakin ohjel­missa mielel­lään laittaa teksti­tyksen päälle, vaikka suomea puhut­taisiin­kin. Joskus vain on luvat­toman huonoja äänen­tasoja suomen­kielisis­sä tuotan­noissa, onneksi harvoin. Niin tai näin, kun kerran tekstitys on olemassa, pitäisi se olla käyt­täjän ase­tetta­vissa esille tarpeen vaaties­sa.

Mielenkiinnolla jään odottamaan jatkoa ja lopullista julkaisua.


Linkkejä

4 kommenttia:

jani kirjoitti...

voisitko jakaa tuon apk meidän muidenkin kanssa?

neko kirjoitti...

Pienellä etsimisellä MuroBBS:stä löytyy latauslinkki ;)

neko kirjoitti...

No nyt Yle Areena 3.0 on julkaistu Play-kaupassakin :)

neko kirjoitti...

Android-sovelluksesta uusi versio