lauantai 5. huhtikuuta 2014

Taukoa blogiin, ohjeisiin ja neuvoihin

Pidän sai­raus­tapauk­sen joh­dos­ta ennal­ta määrää­mättömän pitui­sen tauon kaikes­sa blogiini ja ohjei­siini liit­tyväs­sä toi­minnas­sani.

Minulle tehtiin jo yli viikko sitten kaksi suurta leikkausta jalkoihin. Sitten jotain meni pieleen: menetin tietoisuuden tästä maailmasta kolmeksi vuorokaudeksi. Nyt asiaa tutkitaan HUSin sairaalassa, jossa lienee menee vielä viikko tai kaksi.

Olen muutenkin heikossa hapessa kahden pitkän leikkauksen jäljiltä (16 ja 13 tuntia) joten jo sen puolesta toipuminen on raskasta. Eikä aivomuutosten tutkiminen mitenkään edesauta jaksamista.

Niinpä olen muutaman viikon pois pelistä ja pidän kaikenlaisesta tietokoneisiin liittyvästä lomaa. Ei ohjeita/vinkkejä. Viikon softavinkkejä on tätä kirjoitettaessa tehty varastoon 2 kpl, joiden jälkeen tullee taukoa.

En myöskään vastaile mahd. yksityisviesteihin koskien tietotekniikkaa, ei siis mitään henkilökohtaista tässä vastaamattomuudessani.

Muutenkin suosittelen kysymyksiin sopivaa foorumia esim. MuroBBS ja Virustorunta.net. Saat paremmin vastauksia ja useamman mielipiteen.

Otan silti mielelläni kannustavia viestejä vastaan osoitteessa yamaneko@spamcop.net :)

Palataan asiaan kun olen päässyt sairaalasta pois.

-neko

1 kommentti:

Miikka Pöyhtäri kirjoitti...

Todellakin!! terveyttä päin neko!. Terveys, äh, olkoon sitä edes riittävissä määrin!.