maanantai 26. elokuuta 2013

Viikon softavinkki - vko 35 - Dbinbox

Viikon 35 softavinkki on Dbinbox jonka kautta ulkopuoliset voivat lähettää tiedostoja sinun Dropboxiisi.

Dropbox on mainio pilvipalvelu joka on korvannut kömpelöt USB-tikut, tiedostosi ovat siellä saatavissa missä vain on nettiyhteys ja tiedostoja on helppo jakaa muille.

Entä kun haluaisit helpon mahdollisuuden lähettää tiedostoja sinun Dropboxiisi? Jopa heille joilla ei itsellään ole Dropbox-tiliä? Tai jos olet vieraalla koneella etkä haluaisi kirjautua sillä Dropboxiisi vain tiedoston lähettämistä varten?

Ratkaisu on Dbinbox. Sivuston kautta on mahdollista lähettää tiedostoja sinun Dropboxiisi, riittää että lähettäjä tietää Dbinbox-tunnuksesi. Ja jos haluat ettei ihan kuka tahansa Dbinbox-tunnuksesi tietävä voi lähettää sinulle tiedostoja, voit asettaa salasanan joka on tiedettävä.

Lähetetyt tiedostot menevät erityiseen Apps\dbinbox -kansioon Dropboxissa eikä ulkopuoliset pääse niihin käsiksi.


Dbinboxin myötä voit sanoa hyvästit tiedostojen vastaanottamisen sähköpostitse tai USB-tikulla yms. nololla, rajoittuneella ja hitaalla tavalla, riittää että kerrot lähettäjälle Dbinbox-linkkisi. Tämä sopinee pienille yrityksillekin joiden täytyy tarjota asiakkaille helppo tapa lähettää tiedostoja (esim. pienet painotalot jne.).


Linkkejä

Ei kommentteja: