torstai 21. maaliskuuta 2013

Google Keep - mukavan helppoa muistiinpanoa

Google on lopulta julkaissut virallisesti Google Keep -palvelun, jonka avulla voi tehdä helposti muistiinpanoja niin mobiilisti että myös perinteisimmin selaimella. Palvelu käyttää hyväkseen Google Drivea, joten muistiinpanot ovat kaikkialla minne kirjaudut Google-tunnuksillasi. Esim. puhelimessa tehty muistiinpano, kuva tai äänitallennus, on käytettävissä missä vain Google Keepiin tunnuksillasi kirjaudut ja toisinpäin.

Tällaiset muistiinpano-palvelut eivät ole mikään uusi juttu, onhan näiden palveluiden aatelia edustava Evernote ollut saatavilla jo pitkään, itsekin olen ollut Evernoten tyytyväinen käyttäjä jopa siinä määrin että käytän maksullista Premium-palvelua. Mutta se mikä Google Keepistä tekee mielenkiintoisen ja houkuttelevan, on sen yksinkertaisuus ja sitä kautta nopeus. Google Keep on taattua Googlea, nopeaa ja yksinkertaista; Simppelisti vain toimivaa. Toivottavasti se pysyy sellaisena tulevaisuudessakin.

Google Keep toimii selaimella osoitteessa https://drive.google.com/keep/.

Mobiilisti Google Keep on saatavissa aluksi vain Androidille (4.0+), mutta muut käyttöjärjestelmät saanevat omansa aikanaan varmasti.Linkkejä

Ei kommentteja: