maanantai 27. elokuuta 2012

Lataa Flash Androidille vain luotettavasta lähteestä

Adobe on lopettanyt jo aikaa sitten Flash Playerin kehittämisen Androidille. Ja vaikka periaatteessa Flashin tarve vähenee koko ajan, saattaa vielä tulla tilanteita joissa Android-laitekin tarvitsisi Flash Playeriä.

Nyt kun Flash Player on vedetty pois myös Google Playstä, ovat rikolliset tahot keksineet yhden tavan lisää tarjota haittaohjelmia Androidille saastutettujen Flash Playerien muodossa. Joten jos etsit itsellesi Androidillesi Flash Playeriä, jätä lataamatta se ties miltä Googlella löytämistäsi sivustoista, kun voit ladata edelleen aidon Flash Playerin Adoben sivuilta. Joten miksi ihmeessä ladata Flash joltain epämääräiseltä sivustolta?

Uusin ja ilmeisesti viimeinen Flash Player versio Android 4.x löytyy tästä: Adobe Flash Player 11.1.115.81 (10.9.2013)

Sivusta Archived Flash Player versions taas löydät vanhat versiot myös Androidille. Kelaa sivua alas päin, ja löydät otsikot Flash Player for Android.


Lisäys 18.7.14 Vanhat Flash playerit ei­vät toi­mi enää Android 4.4 Kit­katis­sa. Voit kui­ten­kin saa­da Flash playerin toi­mi­maan Android 4.4 Kit­katis­sa jos käy­tät Dolphin -se­lain­ta.

Linkkejä

10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mul ei nyt oikein suju. Mulla on Samsung galaxy tab 2 10.1 Mä koitin ladata jonkun noista Android jutuista mut ei toim7. Onko sillä siis joku merkitys mikä se niistä on? Kiitos jos saan toimimaan.

neko kirjoitti...

Tiedän aika vähän näistä Android-laitteista, on menossa ensimmäinen ja luultavasti viimeinen laite itsellä :)

Mutta mielestäni sinun laitteelle tarvitaan Android 4:n Flash, tämä lienee viimeisin: http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.47/install_flash_player_ics.apk

Unknown kirjoitti...

Kiitos. Nyt to7mii moitteettomasti, kun latasin jonku noista ihan summissaan :)

Unknown kirjoitti...

Sain hyvin ton flassin toimimaan, mutta olis kiva jos tietäisit mistä sais ladattua sopcastin tai acestreamin tälle. Oon kyllä yrittämy ettiä mutta ei oo löytyny.

neko kirjoitti...

Kuule, en edes tiedä mitä nuo ovat (ei tarvitse selventää, etsin googlella jos alkaa kiinnostamaan :D ) joten en voine auttaa :( Kuten jo aikaisemmin jo vihjailin niin kiinnostus Androidiin yms. on himpan verran vähissä.

Mutta itse kysyisin Murobbs:stä ja Matkapuhelin foorumista, siellä tietävät varmaan kaiken. Good luck! :)

Unknown kirjoitti...

Android jurppii sua, mihinkä aiot mistä syystä siirtyä!!. Utelias uuno!.

neko kirjoitti...

Enpä tiedä vielä. Ja itse asiassa ostin kuitenkin myös toisen Android-puhelimen :D Samsungin kaupassa oli Samsung Galaxy S4 avajaistarjouksena, niin tuli ostettua kun edullisemmin sai.

Unknown kirjoitti...

Mikä flash on toimiva samsung galaxy tab 3 10.1?

Unknown kirjoitti...

Mikä Adobe Flash Player versio käy samsung calaxy tab kolmoseen?

neko kirjoitti...

No oletteko kokeilleet jotain "uusinta" versiota tuolta arkistosta? Olisi kiva jos mainittaisiin mitä on itse yritetty tehdä...

Jos ette ole kokeilleet, niin ei kuin kokeilemaan esim. vaikka tätä: Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.81)

Asentaaksesi Flashin sinun tulee sallia asennus tuntemattomasta lähteestä. Kts. ohjekirjasta jos asia ei ole tuttu.

Jatkossa, olkaa niin hyvät ja kertokaa mitä olette kokeilleet. Ja muistakaa ettei mobiiliflash välttämättä toimi kaikissa selaimissa. Omassa Samsung Galaxy S4:ssä ei toiminut kunnolla kännyn omalla, mutta toimii loistavasti mm. Dolphinilla (joka on muutenkin paras selain Androidille IMO) tai vaikkapa Tintillä. Ja monella muulla, mutta ei kaikilla.