torstai 9. helmikuuta 2012

Tunnistautuminen muuttui ilmaiseksi Huuto.netissä

Tänään yllättäen tuli Huuto.netin ylläpidolta ilmoitus, että entinen maksullinen tunnistautuminen on muuttunut ilmaiseksi, ja loppu aika maksetusta tunnistautumisesta muuttui Huuto Plussaksi.

Se mikä asiassa on minun mielestäni hienoa, on se että enää kenenkään ei tarvitse valittaa kauppaa tehdessä, jos olen vaatinut kohteeseen tunnistautumista. Myyn todella harvakseltaan mitään, mutta silti myyntikohteisiin on välillä joku eksynyt valittamaan ettei voi ostaa kun tunnistautuminen on maksullista (taisi olla niinkin kallista kuin 5 euroa / vuosi). Nyt voin, kuten ennenkin, vaatia kaikilta ostajilta tunnistautumista, ja ostan itsekin vain tunnistautuneelta. Enää ei vain tarvitse kuunneella kitinää tunnistautumisesta. Hienoa!!

Tee kauppaa vain tunnistautuneiden kanssa

Koska tunnistautuminen on nyt ilmaista, kenelläkään ei ole juurikaan järkeviä syitä kieltäytyä tunnistautumasta. Jatkossa jokaisen kannattaa tehdä kauppaa vain tunnistautuneiden kanssa.

Tunnistautuminen ei anna 100% suojaa, mikään ei anna, mutta se on sentään tyhjää parempi. On tietenkin muitakin merkkejä, joita kannattaa varoa. Nykyään listaan voi, pienen siirtymäajan jälkeen, lisätä myös tunnistautumattomuuden.


Linkkejä

Ei kommentteja: