maanantai 31. lokakuuta 2011

Ohjeisiin ja kirjoituksiin Googlen +1 -painikkeet

Lisäsin muutaman muun muutoksen ohella kaikkiin ohjeisiini sivun alaosaan Googlen +1 painikkeen, jolla lukija voi äänestää ohjetta jos siltä tuntuu. Toivoisin, että Google+:n käyttäjät klikkaisivat +1 painiketta niiden ohjeiden kohdalla, joista pitävät. Tämä antaa omalta osaltaan minulle tietoa siitä millaiset ohjeet ovat lukijoiden mieleen.

Google on vastaavasti lisännyt +1 painikkeen jokaisen blogikirjoituksen loppuun, ole hyvä ja käytä sitäkin jos kirjoitus oli mielestäsi sen arvoinen.

Googlelta saaman datan mukaan sivujani (Windows 7 -vinkit, erilliset ohjeet sekä blogikirjoitukset) lukee useampi ihminen lähes koko ajan lukuunottamatta yöaikaa, joten pienellä vaivalla lukijalta voisin saada arvokasta tietoa siitä millaiset ohjeet/kirjoitukset ovat miellyttäneet.

Muutos on suoritettu eräajona automaattisesti, joten sivuihin on voinut jäädä jotain virheitä ja/tai outouksia. Jos sellasia tulee vastaan, toivoisin että ilmoittasitte asiasta (osoite ja mitä sivussa on pielessä), niin korjaan virheet mielelläni.

Myös palautetta itse ohjeista/kirjoituksisa voi ja kannattaa jättää, joko itse blogikirjoituksen yhteyteen, tai nekon ohjeita -kommentteihin tai sitten sähköpostitse yamaneko@spamcop.net. Luen aina kaikki palautteet, mutta en välttämättä vastaa niihin kaikkiin, vaikka pyrin vastaamaan mahdollisimman moneen palautteeseen.

HUOM! Vaikka itse näet +1 lisättäessä oman nimesi, se ei välity muille katsojille eikä edes minulle, joten muut eivät voi tietää kuka +1 on antanut, ellet sitten päätä jakaa tietoa myös ystäviesi kanssa.

Kuten näkyy, edes minä en näe kuka on äänestänyt.


Linkkejä

Ei kommentteja: