tiistai 20. syyskuuta 2011

Minus.com - 10 Gt tilaa jakaa tiedostoja helposti

Mainio ja helppo tiedostopalvelu Minus.com lisäsi käyttäjille tarjoamaansa tilaansa 10 gigaan. Samalla suurin yksittäinen tiedosto kasvoi 2 Gt kokoiseksi, joten Minus.com on varteenotettava vaihtoehto tiedostopalvelua valittaessa.

Minus.comin käyttö on alusta asti ajateltu helpoksi, tiedostot voi vetää ja pudottaa suoraan Minus.comin sivulla selaimeen, tai perinteisesti tiedostodialogia käyttäen.


Myös erillistä asiakasohjelmaa on mahdollista käyttää (saatavilla Windowsille ja Macille, vaatii rekisteröinnin tai Twitter tunnukset), tai mahdollisesti kolmansien osapuolien kehittämiä Minus APIa käyttäviä ohjelmia.


Minus.com ei vaadi rekisteröintiä, mutta rekisteröimättömien lisäämät tiedostot poistetaan 30 päivän kuluttua. Rekisteröitymällä, jossa vaaditaan vain käyttäjänimi ja salasana, saa käyttöönsä 10 Gt tilaa, jossa tiedostot säilyvät niin kauan kuin haluat. Lisäksi saat käyttöösi myös asiakasohjelman, jonka kautta voi tarkastella/lisätä tiedostoja Minus.comiin. Toistaiseksi asiakasohjelma on aika turha, mutta kenties se saa lisää toimintoja myöhemmin.

Tiedostot voi määritellä yksityisiksi tai julkisiksi. Myös yksityisiä voi jakaa antamalla suoran linkin, mm. tämän kirjoituksen kuvakaappaukset ovat linkitetty Minus.comista vaikka ne ovat yksityisiksi määriteltyjä. Palvelun luonteesta johtuen tiedostoja ei salata mitenkään, onhan tarkoitus jakaa tiedostoja.

Linkkejä

Ei kommentteja: