sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Levykuva pelasti jälleen kerran!

Juuri tässä kirjoittelinkin mikä levykuva on, ja sain jälleen kerran todistaa levykuvan hyödyllisyyden. Asentelin koemielellä vanhaan läppäriini ohjelman, jolla iPodin lataus pitäisi olla nopeampaa ja ilmeisesti myös toimia vaikka kone olisi lepotilassa (jätänpä softan nimen mainitsematta). No softa sekoitti koneen totaalisesti, sillä uudelleen käynnistettäessä Windows ei enää käynnistynyt ollenkaan.

Eipä siinä mitään, Windows tarjoaa lukuisia järjestelmän palautusasetuksia, joten ei muuta kuin aikaisemmin pahan päivän varalle tekemääni korjauslevyä koneeseen ja menoksi... Vaan eipä onnistunut! Kaikki Windowsin ehdottamat ja kokeilemani korjaustoimenpiteet epäonnistuivat täysin.

Olisipa todella tullut suru puseroon jos ei tiedossa olisi ollut, että läppäristäkin on ulkoisella levyllä juuri eilen tehty levykuva. Noh, ulkoinen levy koneeseen kiinni, ja koneen käynnistys levykuvaohjelmiston pelastuslevyllä ja palauttamaan eilistä levykuvaa. Noin 40 minuutin jälkeen kaikki on niin kuin eilen. Kovin paljon muuta en ollut ehtinyt säätämään muutenkaan, ja joitain henk.koht tiedostoja oli mutta ne palautuivat samantien Dropboxista takaisin :)

Levykuva, se todella kannattaa. Huh, syvä helpotuksen huokaus! :)

Linkkejä

Ei kommentteja: