maanantai 12. heinäkuuta 2010

PrevX + lisenssisekoilu = maksavan asiakkaan menetys

PrevX on ilmeisen pienen puljun pilvi-pohjainen haittaohjelmien torjuntaan tarkoitettu ohjelma. Itse ohjelmassa ei liene mitään vikaa, mitä nyt on melkoinen purkkaviritys, mutta se toiminee, joskus liiankin innokkaasti (mm. kerran PrevX päätti sotkea koko hosts-tiedoston mitään ilmoittamatta). Mutta minulle riitti ohjelman sekoilut lisenssien kanssa. Täysin yllättäen ohjelma ilmoitti: "Error L055: This license may only used on one PC". Ensimmäisellä kerralla lisenssin sai toimimaan asiakkaille tarkoitetun MyPrevX -sivun lisenssien hallinnan kautta. Muutaman viikon päästä tuli sama ilmoitus uudelleen, tällä kertaa mikään ei auttanut. PrevX:n tuen mielestä koneessani oli joko tehty suuria muutoksia tai asennettu Windows uudestaan, mutta kumpikaan väitteistä ei pidä paikkaansa.

Valitettuani asiasta, lisenssi resetoitiin, ja se kuulemma toimisi taas, vaan kuinka kauan? En tule koskaan enää asentamaan PrevX:ää koneelleni, en vaikka minulle maksettaisiin.

Tähän mennessä olinkin jo totaalisen kyllästynyt PrevX:n Opera-tukeen. PrevX ei toiminut kunnolla vakuutteluista huolimatta kertaakaan Operan 10-versioissa x64 Windows 7:ssa.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä ja saat käyttöösi vielä 5 kuukautta voimassa olevan lisenssini ilmaiseksi. Annettu pois.


Ei kommentteja: