tiistai 11. toukokuuta 2010

Nekon ohjeet muuttivat

Ohjeeni ovat tänään saaneet uuden kodin, eli neko.kapsi.fi.

Tämä ei tarkoita kovinkaan suuria muutoksia, ohjeet löytävät sisällysluetton kautta, sillä sinne olen jo osoitteet päivittänyt.

Sen sijaan jos sinulla on käytössäsi suoria linkkejä neko.1g.fi/ohje/ -osoitteeseen, ole hyvä ja muuta ne muotoon neko.kapsi.fi/ohje/ (eli esim. http://neko.1g.fi/ohje/vikasietotila.html -> http://neko.kapsi.fi/ohje/vikasietotila.html)

Vanhat osoitteet toimivat toistaiseksi

Vanhassa osoitteessa on automaattinen uudelleenohjaus, joten haettaessa jotain ohjetta, pitäisi tapahtua automaattinen uudelleenohjaus neko.kapsi.fi -osoitteeseen. Päivitäthän silti kirjanmerkkisi ja linkkisi, sillä neko.1g.fi -osoitteesta häviävät kaikki uudelleenohjauksetkin tämän vuoden kuluessa (tarkkaa ajankohtaa en osaa sanoa).

Nöyrin pyyntöni on, että jos huomaat uudessa osoitteessa ohjeissa jotain outoa (linkkiä tai ohjetta ei löydy tms.), ole ystävällinen ja ilmoita vaikka jättämällä palautetta tähän kirjoitukseen.

Miksi muutto?

Syitä muuttoon on useita, mutta tärkein oli tietoturva. 1g.fi (kuvat.fi) ei tarjonnut mahdollisuutta salattuun ftp-yhteyteen, kun taas kapsi.fi tarjoaa. Kapsi.fi on myös edullinen, joten päätös oli helppo tehdä.

Ei kommentteja: