maanantai 1. helmikuuta 2010

Tuoksuja netistä

Suomessa erilaiset hajuvedet (eu de toilette, aftershave jne.) ovat mielestäni törkeän kalliita, ja valikoimissakin olisi toivomisen varaa. Onneksi tuoksuja voi tilata myös netistä, ja tässä suosittelemani Beauty Encounter ei välttämättä ole se edullisin, mutta valikoima on mielestäni laaja. Kyseisen kaupan löysi vaimoni, kun hän etsi minulle Suomen markkinoilta kadonnutta Dunhillin Desire for men -tuoksua.

Otetaan esimerksi Clinique Happy for men (Cologne spray edt), joka esim. Stockmannilla maksaa 42 euroa (50 ml, Suomesta ei taida suurempia saada). Beauty Encounterilla 100 ml samaa tuotetta maksaa n. 27 euroa (USD 37.90). Koska tuotteet tulevat USA:sta, ja koska parfyymit katsotaan vaarillisiksi aineiksi, on valittava kallein toimitusvaihtoehto (International Expedited), joka on suolainen, eli n. 31 euroa (USD 42.95). Kokonaishinnaksi tulee siis 58 euroa (USD 80.85). Se on paljon! Mutta "vain" 16 euroa kalliimpi, kuin puolta pienempi pakkaus Suomessa. Pidemmän päälle säästän n. 26 euroa jos/kun ostaisin kaksi 50 ml pakkausta Stockmannilta.

Olen nyt kaksi kertaa tilannut Beauty Encounterista, molemmat tilaukset tulivat nopeasti ja suoraan kotiovelle, joten uskallan suositella kauppaa muillekin.

Jos tiedät hyvän nettikaupan, kerropa siitä jotain kommenteissa.


Linkkejä

Beauty Encounter

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täältä löytyy sama tuote 32 € ja Free Shipping kaikkialle maailmaan
http://www.fragrancex.com/

neko kirjoitti...

No jopas on. Pitääpä tutustua! kiitos!

neko kirjoitti...

Tulipa samantien laitettua testitilaus Armanin Codesta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kun tilaat Eu:n ulkopuolelta kannattaa tilaus jättää alle 45 euron, niin ei mene tullimaksua tilauksesta.

neko kirjoitti...

Mulla on käynyt munkki, on tullut suoraan kotiovelle nämä tuoksut :)
Samaa ei voi sanoa parista CD:stä, jotka tilasin muutama vuosi sitten Japanista. Niitä piti mennä sitten tullista hakemaan :(

neko kirjoitti...

Toivottovasti tulee tuo tilaus tuolta FragranceX.comista. Hieman arveluttaa, ettei mitään seurantakoodia seurannut tilauksesta!! Selittävät postittamisen edullisuudella tuota:

In order to provide you with the lowest cost shipping to your country your order was shipped by air, but without a tracking number.
We appreciate your patience as your package leaves the USA by air, clears customs in your country, and is delivered to your address.
Thank you for your patience as we have no way to track your package once it leaves our warehouse.


Jos ei parissa viikossa tule, perun maksun, ja nostan melkoisen äläkän.

Taidan jatkossa tilata hieman kalliimmalla, mutta varmemmalla tavalla...

Anonyymi kirjoitti...

Olen tehnyt useita tilauksia fragrancex:stä ja kaikki tilaukset ovat tulleet perille nopeasti, paitsi yksi tilaus joutui tullin käsittelyyn ja siellä se viipyi noin kuukauden ja siitä opin etten tilaa yli 45 euron tilauksia.

neko kirjoitti...

No tilaus toden totta kuitenkin tuli FragranceX.comista. Se on hienoa, mutta taidan jatkossa kuitenkin joko maksaa hieman kalliimman postimaksun, tai tilata luotetusta Beauty Encounterista.

Kiitos kuitenkin FragranceX.com -vinkistä!

Anonyymi kirjoitti...

Tilasin maaliskuussa fragranceX:stä ja nyt on jo heinäkuu eikä tilaus ole vielä saapunut. Onneksi Luottokunnassa oli asiallista ja nopeaa toimintaa ja rahat palautuivat nopeasti. En todellakaan tilaa toista kertaa FragranceX:stä enkä voi suositella muillekaan.

neko kirjoitti...

Onhan FragranceX.comista tosiaan kaikenlaista juttua liikkeellä, ja itse ainakin katson karsaasti tuota ettei mitään seurantakoodia anneta, ainakaan edullisissa postituksissa.

Sen sijaan tuli tässä todettua taas Beauty Encounterin luotettavuus: 24.6. tilasin Beauty Encounterilta, 29.6. tuote oli kädessäni. Ei voi kuin suositella edelleen.