sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Comodo Time Machine - aikakone rikki

Myönnetään, en ole koskaan ollut Comodon tuotteiden ystävä, vaikka olen tutuille esim. Comodon palomuureja asennellutkin. Comodon tuotteissa on ollut aina sellainen viimeistelemättömyyden ja sekavuuden tuntu. Mutta täytyy sanoa, että Comodo Time Machinen ideasta pidin. Vaikka se itselleni olikin verrattain uusi, se ei ollutkaan Comodon idea, vaan lukuisia muita ohjelmia oli jo ennen Comodon Time Machinea ennen olemassa. Ja mitä ilmeisimmin paremmin toteutettuna, sen uskallan sanoa jopa ilman että olen edes kokeillut muita.

Tuttua huttua


Ensimmäinen Comodo Time Machinen valitus oli että koneelle on asennettu TrueCrypt. No voi voi, mitään syytä dissata TrueCryptiä tässä koneessa ei ole, sillä mitään kokonaisia osioita tms. ei ole salattu TrueCryptillä, ohjelma on vain asennettu koska minulla on salattu USB-tikkuja TrueCryptillä. MBR:ssä ei siis ole mitään ylimääräistä, se odottelin neitseellisenä Comodo Time Machinea.

Päätin kuitenkin asentaa ja kokeilla Comodo Time Machinea, ja poistin TrueCryptin ja asensin sitten Comodo Time Machinen. Kun kone oli käynnistetty uudestaan, ainoa mitä Comodo Time Machine sai aikaiseksi oli tämä virheilmoitus:

Kyllä, tässä oli riittävästi. Kun ei, niin ei. Kun tuote on hyvä, minulla riittää kyllä intoa taistella hankalienkin tapauksien kanssa, mutta nyt vaan ei jotenkin ollut sellainen oli, että kannattaisi. Comodo Time Machine sai lähteä, iäksi. Seuraavaksi kokeilen muita, maksullisia tosin, vastaavia ohjelmia, ja jos en väärin veikkaa, ne saattavat jopa toimia.


Linkkejä

AyRecovery
Comodo Time Machine
EAZ-FIX
RollBack Rx

Ei kommentteja: