sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Windows -vinkit kaipaa apuasi


Olen jatkanut opiskelua tänä syksynä, ja aika ei tahdo millään riittää kaikkeen. Lisäksi en ole mikään hyvä suunnittelemaan sivustoja, joten kaipaisin apua Windows-vinkkien ylläpitoon.


  1. Lähinnä pitäisi selkeyttää vinkien listausta, nythän ne ovat roiskittu lähes siinä järjestyksessä kuin niitä on kirjoiteltu.
  2. Vista-vinkkejä pitäisi käydä läpi, ja päivittää 7:lle.
  3. Kenties korjata koodi XHTML-muotoon, nyt koodi on sellaista ettei se mene mistään validaattorista lähellekään läpi.
  4. Jotain muuta, ideoita?

Jos sinulla riittää mielenkiintoa ja aikaa sekä tietenkin taitoa, kirjoita (nospam todellakin kuuluu osoitteeseen) ja kerro itsestäsi ja miten voisit auttaa, sekä laita vaikka linkkejä tekemillesi sivuille tms.

Eduksi lasketaan, jos "tunnen" sinut joltain foorumilta jolla käyn säännöllisesti.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi et tekisi kuten tähänkin asti eli etsit vain netistä vinkkejä englanniksi ja jatkat niiden kääntämistä suomeksi?
Ethän sinä tähänkään asti ole mitään itse keksinyt vaan kopioinut kääntän muualta.

neko kirjoitti...

Voihan asian toki noinkin nähdä, mutta siinä olet väärässä ettenkö olisi "keksinyt" joitan vinkkejä itsekin. Toisaalta, eikös nämä samat vinkit toistu ja kopioidu sivustolta toiseen? Suurinpiirtein kaikissa Windows vinkki sivuissa on samat vinkit, omassani ne on sitten suomeksi.

Muuten sinulla tuntuu olevan luetun ymmärtämisessä hienoisia ongelmia, sillä en pyydä niinkään apua itse vinkkien teossa, vaan sivujen rakenteellisissa asioissa. Tarkoitus olisi selkeyttää sivuja ja saada ne tietysti toimimaan paremmin. Nythän niiden koodi on hirveää sotkua.

kari kirjoitti...

Onpas siinä asiaton kommentti "Anonyymiltä" Ilmeisesti kuitenkin aktiiviselta vinkkisivun käyttäjältä, eikö ole sama mistä toimivat ratkaisut tulevat, se on hienoa että joku, tässä tapauksessa sivujen ylläpitäjä on oivaltannut ettei näitä vinkkejä tahdo suomenkielisenä löytää näin opastettuna kuvin.
Kielipuolena arvostan tätä, vaikka osan käyttöongelmista olen ratkaissut kääntäjä ohjelman avulla, mutta onhan tämä jo sellaisellekin joka ei ole käyttöjärjestelmään perehtynyt, hyvä opas virittelyyn selkokielisesti..

Kiitos:)

Anonyymi kirjoitti...

No en tiedä halutaanko apua enää, mutta kyllähän ryhmittelyjä voisi tehdä aiheen mukaan, esim Opera ohjeet tähän, varmuuskopioinnit omaan osastoonsa, virtuaalikoneet, CD/DVD, kuvat, Windowsin omat asetukset, "viritys" ohjelmat yms elämää helpottavat pienet asiat.