tiistai 22. huhtikuuta 2008

Microsoftin tuki vaikeni Vistan SP1 -asennusongelman edessä

Tein perjantaina 18.4. Microsoftille tukipyynnön Vistan SP1 asennus ongelmistani johon sainkin vastauksen ajaa mukana tullut wufix.bat. Minua pyydettiin, Vastatkaa tähän sähköpostiin miten toimenpiteen jälkeen kävi.

No minä poika vastastin tuntien kokeilujen jälkeen, että ei onnistu. Jotain muutosta toki tapahtui: nyt vaiheen 3/3 100% sijaan homma epäonnistuu jo vaiheessa 1/3 100% jonka jälkeen yritetään tahkota vielä kerran asiaa uudelleen käynnistyksen jälkeen, joka epäonnistuu samassa 1/3 100% kohdassa, jonka jälkeen asennus perutaan.

Mitä on asiasta kuulunut sen jälkeen Microsoftin tuelta? Ei mitään.

Ymmärrän että etteivät Microsoftillakaan tiedä mistä asia kiikastaa. Asia kuitenkin on Microsoftin tiedossa varmasti, saamaani wufix.batia näet tarjosi joku blogin lukijakin minulle, eli ovat jaelleet batiaan muillekin, ja onhan lisäkseni lukuisia ihmisiä joille asennus ei ole onnistunut, vaikka suurimmalle osalle lienee mennyt onnistuneesti.

Mutta olisiko liikaa vastata esim. että tutkimme asiaa tms?
Tai vastata kysymykseeni sellaisen asennusmedian saamiseksi jossa on SP1 integroituna?


Jaaha, pitääpä jatkaa edullisen XP-lisenssin etsimistä, edellinen meni huuto.netissä nokan edestä...

2 kommenttia:

neko kirjoitti...

No niin, XP lisenssi ostettu!

neko kirjoitti...

Ai niin SM tukikin ehdotteli sellaisia mitä jo olin kokeillutkin, eli ei apua sieltäkään.

Niin ja asenusmediaa eivät anna. Hyvä Micro$oft, nyt o$tin kyllä XP -li$en$$in (en uutta) mutta muuten todella ajatte ihmi$iä muihin käyttik$iin.